Adelina Pestrițu a lansat o colecție vestimentară dedicată mireselor. Ea însăși se căsătorește anul acesta


Cum anul acesta urmează să se căsătorească, Adelina Pestrițu a dedicat noile ținute mireselor și femeilor îndrăgostite. 


Adelina Pestrițu a lansat colecția speciala Wonderland By Eda în luna iubirii, inspirată de cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. 

Citește și: Cum arată abdomenul Adelinei Pestrițu la 6 luni de când a născut. Somodieta a făcut minuni

“Am simțit să marchez cumva aceste momente și, cum eu iubesc moda, o colecție festivă pe site-ul www.byeda.ro mi s-a părut cea mai bună variantă. Noua colecție de geci, hanorace și tricouri este o sărbătoare. Piesele vestimentare unice au mesaje haioase, inspirate din viața oricărui cuplu, chiar și din promisiunile făcute de îndrăgostiți în fața altarului”, povestește Adelina.

Colectia Wonderland by EDA propusă de Adelina Pestrițu are elemente pictate manual ce pot fi purtate de orice mireasă, dar și de către prietenele sau fetele îndrăgostite din jurul ei.

“Pentru că suntem atât de aproape de acest moment important în familia noastră, mi-am dorit să fac o colecție care schimbă cumva viziunea despre rochia clasică de mireasă. Piesele pot fi purtate oricând atât de mireasă, cât și de apropiatele acesteia, în ziua nunții, înainte, la petrecerea burlăcițelor, dar și după, atunci când abordăm un nou trend, trash the dress”.  

Vezi și: Cine iubește nu iartă! Vlad, din 25 februarie

related posts

Modifică setările cookies