Adelina Pestrițu și Diana Dumitrescu sunt vestitoarele primăverii la târgul de designeri români Cloud No 9


Adelina Pestrițu și Diana Dumitrescu sunt vestitoarele primăverii la târgul de designer români, Cloud no 9 care va avea loc pe 11 și 12 mai la București Mall Vitan și unde vor merge cu cele mai noi și attractive produse semnate de ele. 


Adelina Pestritu, fondatoarea www.byeda.ro, o să aducă pentru pasionațîi de fashion prezenți la Cloud No 9 de la tricouri, salopete și hanorace până la genți și piese reprezentative din colecția ei: “Mă bucură enorm participarea mea la Cloud No.9 împreună cu brandul meu de suflet ByEda pe care l-am lansat în urmă cu câțiva ani special pentru pasionații de lucruri cool și comode. Brandul are la baza piese vestimentare inspirate din stilul meu de zi cu zi, multe dintre piesele care fac parte din colecțiile de pe site pornind chiar de la outfit-uri create special pentru evenimente din viață mea.”, declara Adelina entuziasmată că va cunoaște cu ocazia acestui târg pasionații de fashion și oamenii care ii cumpără produsele.   

Diana Dumitrescu va aduce la Cloud No 9 cutii de bijuterii, trusouri de nuntă și de botez, toate lucrate manual cu dichis și multă dăruire de ea și de sora ei: “Detaliile schimbă totul, ele dau farmec și personalitate unui spațiu sau unui eveniment. Eu la nuntă mea am avut accesorii de la D’Box, făcute chiar de sora mea și au fost apreciate de toată lumea. Așa că, Demi, sora mea, le va aduce la Cloud No 9 cu bucurie și cu convingerea că vor avea mare succes. D’Box este un proiect gândit și pornit de mine din pasiunea pentru bricolat și care este dus mai departe de sora mea cu talent, dăruire și sensibilitate.”, povestește actrița.    

Iubitorii de fashion vor să cheme primăvară mai repede în București. Pe 11 și 12 mai, Cloud No 9, unul dintre cele mai importante și longevive târguri de design din București, propun o ediție colorată și luminoasă, în ton cu tendințele internațional. Peste 35 dintre cei mai importanți designeri români de haine, încălțăminte, bijuterii și accesorii vin la Cloud No 9 Rainbow Edition, la București Mall Vitan, cu colecțiile lor de primăvară-vara, dar și cu cele mai bine vândute piese ale lor. 

FULLSCREEN
Adelina Pestritu și Diana Dumitrescu sunt vestitoarele primăverii la târgul de designeri români Cloud No 9
  • /

related posts

Modifică setările cookies