Adina Halas și-a deschis dulapul cu amintiri. Ne-a spus povestea rochiilor pe care le-a purtat la nuntă


Prezentatoarea și realizatoarea radio-tv Adina Halas și-a deschis sufletul, dar și dulapul, unde a adunat amintiri din viața ei de cuplu. Mai păstrează încă rochiile de la cununie și nuntă, căci „cine știe”...


Adina Halas (37 de ani) se pregătește încă de pe acum pentru aniversarea a opt ani de relație alături de alesul inimii ei, atletul Lucian Hugeanu. Pe 12 noiembrie 2010, cei doi au devenit un cuplu, iar pe 21 mai 2011 au avut cununia și nunta, evenimente care i-au marcat pe amândoi pe viață. Adina Halas, fost manechin, și-a deschis dulapul și ne-a spus povestea rochiilor pe care le-a purtat în cele mai frumoase momente ale vieții ei. Una dintre cele două rochițe purtate la cununia civilă e păstrată cu sfințenie în dressingul ei, fiindcă plănuiește să o poarte la un alt eveniment important.

„Fiindcă urmează să celebrăm opt ani de când suntem împreună, mi-aș pune această rochiță, pe care o iubesc foarte mult. Nu am purtat-o la prima întâlnire. E una dintre rochiile pe care le-am purtat în ziua cununiei civile, mai exact la petrecere, la restaurant. Îmi este dragă”, a mărturisit Adina Halas la Vorbește lumea. Ea a păstrat un munte de haine purtate la nenumăratele evenimente importante din viața ei, printre care se numără costumul de la Starea Civilă și rochia albă de mireasă, care a fost cam buclucașă.

„Are o poveste rochia aceasta. Am ales-o din prima din catalog, mi-a plăcut foarte mult. Este o rochie a unui brand spaniol și, drept urmare, ea trebuia trimisă din Spania. De la momentul la care am comandat această rochie până în momentul în care a avut loc nunta eu am rămas însărcinată și nu mi s-a mai potrivit. Atunci când am comandat-o eram biscuite-n dungă, între timp devenisem biscuite cu cremă, așa că a fost nevoie să o modific cu două zile înainte de nuntă”, a spus Adina, care și-a scris numele domnișoarelor de onoare pe tălpile pantofilor de mireasă, ca să nu le uite. 

„Am o mână extraordinară fiindcă, anul următor, prima care e trecută aici pe talpa pantofului s-a căsătorit și i-am împrumutat și rochia de mireasă, pentru că voiam să aibă noroc.” Iată tot ce a vorbit cu colegii noștri de la Vorbește lumea!

Adina și Lucian au împreună un băiețel de opt ani, pe nume Serghei.

Și-a pus implanturi mamare în acest an

Adina Halas a surprins pe multă lume la începutul acestui an când a anunțat pe blogul personal că și-a pus implanturi mamare. Bloggerița a dezvăluit că era nevoie să facă această intervenție, după ce a slăbit peste 30 de kilograme în mai puțin de zece luni. „Aș fi vrut ca volumul pieptului să rămână același”, a declarat Adina Halas.

„Deși m-am simțit mereu bine în pielea mea, am considerat că până la proba contrarie avem o singură viață, si, ce să vezi!, eu o trăiesc pe a mea în mare parte în fața camerelor de luat vederi și a aparatelor foto. Am decis, în consecință, să aduc o îmbunătățire imaginii mele fizice, mai ales că trăim vremurile în care tehnologia a avansat mult ăi modificările de ordin estetic nu mai sunt considerate tabu”, a scris Adina pe blog, precizând că a cântărit bine această decizie înainte de a accepta să-și facă intervenția la dr. Carmen Giuglea.

După o carieră de aproape 20 de ani în televiziune, Adina Halas a ales radioul ca mijloc de exprimare. În prezent este realizator și prezentator de matinal la un post de radio local. În 2013 a intrat în universul online, ca vlogger și blogger. A fost producător și regizor în cadrul a două scurtmetraje, dar a și jucat în sitcomul La bloc și în scurtmetrajul 2 ml, regizat de Cristina Iordan și Iliana Dumitrache. A absolvit cursurile Universității Media, clasa de Regie de film și TV, dar și Academia de Studii Economice, cu un master în Administrarea Afacerilor.

FULLSCREEN
Adina Halas și-a deschis dulapul cu amintiri. Ne-a spus povestea rochiilor pe care le-a purtat la nuntă
  • /


related posts