Ai purta creațiile extravagante ale marilor designeri? Ce piese excentrice poți cumpăra de pe site-urile de fashion


Adesea, marii designeri ne surprind cu creațiile lor extravagante. Deși la prima vedere am putea fi tentați să credem că nu ar purta nimeni așa ceva, de multe ori aceste piese excentrice sunt sold out.


Pe site-urile de specialitate, care vând colecțiile unor nume importante din fashion, ne-au atras atenția câteva articole ieșite din comun. 

Faceți cunoștință cu fusta Burberry în valoare de 459 de euro, care dă un nou sens expresiei “să îmi bag picioarele” :) Pentru că are o gaură în față prin care îți poți băga picioarele la propriu și fusta se transformă total: devine scurtă în față și lungă în spate :)

Ce ziceți de sandalele cu cablu de telefon fix de la Botegga Veneta, în valoare de 1866 de euro? Dacă v-au cucerit, le puteți accesoriza cu un… inel în același ton, de 350 de euro :) Dacă vă pierdeți elasticul de păr, presupun că vă puteți prinde și coada cu el la nevoie :)

 

Louis Vuitton a scos la vânzare o geantă de 14.335 de euro cu găuri în ea. Cum să mergi liniștit pe stradă cu ea, fără grija hoților? Și chiar și fără hoți, nu poate să cadă portofelul printr-una din găuri? Doar întreb :)

Probabil că sunteți deja familiarizați cu colaborarea dintre Adidas și brandul lui Kanye West, Yeezy… Ei bine, a ieșit așa ceva:

Pe un alt site, găsim o pereche de pantaloni care ne fac să ne simțim nostalgici :) Pentru că ne aduc aminte de trupa Trident, nu? 

Nu rata galeria foto de mai jos ca să vezi și adidașii fără călcai de la Balenciaga sau papucii de casă cu toc. Distracție plăcută!

Sursa: farfetch.com, luisviaroma.com, asos.com
 

related posts

Modifică setările cookies