Ai sanii lasati? Americanii vin cu solutia!


Este vorba despre un nou tip de interventie chirurgicala de lifting mamar. Cel putin 100 de americance au testat-o pana acum si se declara multumite de noua forma a bustului.
 


Sute de mii de femei din intreaga lume apeleaza anual la operatii de marire a sanilor. Numai in Statele Unite ajung in fiecare an pe mana chirurgilor cel putin 350 de mii de reprezentante ale sexului frumos. Din acestea, exista multe care nu sunt tocmai multumite de rezultatul operatiilor.

Recent, pentru sanii care s-au lasat din cauza slabirilor bruste, a sarcinii sau a varstei, chirurgul Kaveh Alizadeh de la Long Island Plastic Surgical Group ofera o varianta de interventie numita NaturaBra Breast Lift. Practic, este vorba despre un lifting de sani cu ajutorul tesutului propriu al pacientei. „Folosim excesul de piele al sanilor lasati pentru a crea un fel de sutien, pe care il atasam prin interior de coaste ca sa sustina sanul” spune inventatorul metodei.

Chirurgii sunt de parere ca acesta este o metoda buna de a imbunatati aspectul bustului. „Este o solutia perfecta pentru femeile care vor sa-si recapete fermitatea sanilor, dar nu-si doresc un numar mai mare la cupa” a declarat Dr. Cynara Coomer, seful clinicii de tratament al sanilor de la Staten Island University Hospital. Avantajele acestei metode sunt multiple: pentru ca medicii folosesc tesut propriu, dispare de tot riscul ca organismul sa respinga interventia, asa cum se intampla in cazul implantului de silicon.

Totusi, nu sunt total excluse riscurile inerente oricarei operatii precum infectiile, asimetria sau cicatricele inestetice.”Un alt mare avantaj al operatiei este ca elimina impresia de fake pe care o dau multe silicoane” a declarat pentru Fox News, chirurgul Kaveh Alizadeh.

 

related posts