Albul pur, trendul noului sezon. Care sunt cele mai cool combinatii all-white ale momentului


Albul, non-culoarea nelipsita din garderoba femeilor, revine in forta in acest sezon. Vezi cum o poti pune in evidenta cel mai bine.

Tag-uri: #alb #sezon #trend

Albul revine in garderoba acestui sezon cu o nota delicata de eleganta si puritate.

Non-culoarea de care femeile din toata lumea se indragostesc in fiecare an si pe care o poti include in diverse combinatii fara sa dai gres, face senzatie de aceasta data intr-un mod unic.

Cei mai importanti designeri internationali propun tinutele all-white, care pun femeile intr-o lumina favorabila si le scot in evidenta trasaturile frumoase ale fetei, pielea bronzata si culoarea parului.

Daca nu poti renunta nicio zi la tenisii tai preferati sau pur si simplu vrei sa faci o schimbare de stil vestimentar pentru acest sezon, tinutele elegante, accesorizate cu o pereche de pantofi sport sunt varianta ideala.

Salopetele, unele dintre piesele vestimentare vedeta ale sezonului, pot fi combinate cu succes cu sandale cu toc inalt sau pantofi cu influente masculine, iar rezultatul va fi imposibil de trecut cu vederea.

Daca fustele sau rochiile sunt piesele tale preferate din garderoba, poti crea o tinuta demna de invidiat fara prea mult efort, ci doar cu putina atitudine si ceva mai mult curaj.

Pentru un strop de stralucire si extravaganta, poti oricand opta pentru un sacou intr-o nuanta metalica sau accesorii in culori vibrante, care te vor plasa direct in centrul atentiei.

FULLSCREEN
Albul pur, trendul noului sezon. Care sunt cele mai cool combinatii all-white ale momentului
  • /

related posts

Modifică setările cookies