Alin Galatescu: controversele continua la Paris Fashion Week. Vezi cine il inlocuieste pe Galliano si ce alt designer a lipsit de la propriul show!


Alin Galatescu este in continuare prezent la Paris Fashion Week. El a dezvaluit exclusiv pentru Perfecte.ro dedesubturile acestui eveniment si controversele din lumea modei, odata cu plecarea lui Galliano de la Dior. 


"Dior si-a decis succesorul lui Galliano in persoana fostului designer coordinator Givenchy, Riccardo Tisci. Surpriza vine prin faptul ca mana dreapta a acestuia va fi Carine Roitfeld, redactorul-sef de la Vogue Paris, care a demisionat in luna Ianuarie in acest an.", a declarat Alin Galatescu exclusiv pentru Perfecte.ro.

La Givenchy va fi adus cel mai in voga designer independent al momentului, Haider Ackermann. Controversa este ca el a acceptat jobul in conditiile in care fusese desemnat indirect ca successor Chanel, de insusi Karl Lagerfeld. 

Depresia si stresul fac ravagii in randul designerilor
"Dupa Galliano si fuga lui in Statele Unite, (unii spun ca a fugit din fata justitiei franceze, altii ca a plecat sa se interneze intr-un centru de reabilitare), nici Christophe Decarnin, directorul artistic de la Balmain nu a fost present la show-ul casei. Acesta se afla de peste o luna internat intr-un spital de boli nervoase din America.", ne-a dezvaluit Alin Galatescu.

related posts

Modifică setările cookies