"Am atat de multe cicatrici, incat arat ca un mozaic". Ce vedeta a facut aceasta dezvaluire


Katie Price nu este straina de operatiile estetice, astfel ca vedeta britanica a fost invitata la o emisiune pentru a vorbi despre acest subiect.


Insarcinata pentru a cincea oara, Katie a vorbit despre cea mai noua tendinta in materie de interventii chirurgicale, adica micsorarea degetelor de la picioare, apoi a discutat despre operatiile comune de infrumusetare, dar si despre cezariene.

 

"Daca vrei sa arati precum un mozaic, asta se va intampla din cauza cezarienelor. Pentru ca raman cicatricile pe care eu deja le am de la nasterile anterioare, plus numeroasele operatii de remodelare a sanilor. Sunt plina de cicatrici", a declarat Katie Price.  

"Nu ma deranjeaza pentru ca reusesesc sa le ascund, insa oamenii trebuie sa-si aminteasca inainte de a se opera, ca ceva poate merge gresit si ca vor aparea repercursiuni", a explicat vedeta. 

 

Britanica a recunoscut ca nu prea ii place sa poarte lenjerie intima, mai ales chiloti, apoi a marturisit ca isi face griji pentru felul in care va arata dupa aceasta sarcina, tinand cont ca deja s-a ingrasat destul de mult, iar acum sufera si de pe urma despartirii de sotul ei care a inselat-o.  

FULLSCREEN
"Am atat de multe cicatrici, incat arat ca un mozaic". Ce vedeta a facut aceasta dezvaluire
  • /

related posts

Modifică setările cookies