Ana Baniciu isi lanseaza prima colectie de haine. Vezi cum arata creatiile ei


Ana Baniciu isi lanseaza colectia de haine “Half Store” la “Targul cadourilor de Paste” de la Sala Dalles, care are loc perioada 2 – 11 aprilie.


 “Sunt foarte fericita ca a venit momentul lansarii oficiale. Half Store este dedicat femeii care se remarca prin tinute, prin atitudinea indrazneata si careia ii place sa straluceasca in fiecare zi”, declara Ana Baniciu.

Ideea artistei a pornit de la o pasiune din copilarie: “Am innebunit-o pe mama in copilarie pentru ca imi doream mereu mai multe haine, intotdeauna imi doream ceva nou, iar cand am inceput sa cresc ii luam din dulap tot felul de haine, lucru care se intampla si in ziua de azi!”, povesteste Ana.

Principalii sustinatori ai Anei sunt parintii ei: “Mama a fost extrem de incantata pentru ca ii place tare mult domeniul asta si are foarte mult idei traznite. Tata a aparut intr-o zi la atelier si ne-a spus mie si Oliviei, prietena mea cu care am pornit pe acest drum: Faceti haine foarte frumoase, cu gust! M-am bucurat si de sustinerea celor ce mi-au ascultat muzica sau a celor care au urmarit serialele in care am jucat, fapt ce m-a bucurat foarte tare pentru ca m-au incurajat sa muncesc in continuare cu spor”, adauga Ana Baniciu.

related posts

Modifică setările cookies