Ana Maria Gheorghe si Alexandra Ignat fac maine parada de costume de baie la CSID


Vara a cucerit fiecare coltisor de tara si gandurile zboara din ce in ce mai des spre vacante insorite, la capat de lume si la mal de mare. Nu putine sunt femeile care se intreaba care este costumul de baie perfect.
 


Maine, de la 10:00, intr-o noua editie a emisiunii Ce se intampla, doctore?, vedeta ACASA TV Ana Maria Gheorghe si Alexandra Ignat, interpreta Lilicai din serialul State de Romania, spun cum isi aleg tinuta de plaja care sa le puna corpul in valoare. Inainte de a porni la vanatoarea costumului de baie mult visat, reprezentantele sexului frumos sunt sfatuite sa tina cont mai putin de tendinte si mai mult de forma corpului. 

Un corp zvelt si bine intretinut are mai multe sanse sa arate impecabil la plaja. Tocmai de aceea, in aceeasi editie a emisiunii, femeile vor afla care este tipul de sport pe care trebuie sa-l practice, in functie de varsta pe care o au.
Cei care inca nu stiu sa aleaga vinul potrivit pentru felul de mancare servit vor putea afla chiar de la primul somelier acreditat din Romania cateva secrete despre combinatiile perfecte de alimente si licori bahice.

 

related posts

Modifică setările cookies