Anca Turcasiu: Sunt foarte atenta cu soarele, pentru ca am pierdut-o pe mama din cauza cancerului de piele


La inceputul sezonului cald, Anca Turcasiu ne-a marturisti care sunt obiceiurile ei atunci cand merge la plaja. Chiar daca petrece mult timp la malul marii si iubeste pielea bronzata, vedeta spune ca respecta cu strictele regulile legate de expunerea la soare.


“Din 1986 pana azi, imi petrec cate trei luni pe an la mare, in care fac zilnic plaja cate trei ore. Asa ca daca faci un calcul, vei vedea ca m-am expus la soare foarte mult timp. In conditiile astea, chiar nu mai am nevoie de solar sau de creme autobronzante,” a declarat Anca Turcasiu.

“Mai mult decat atat, sunt foarte atenta cu soarele, pentru ca stiu ce inseamna melanomul. Eu am pierdut-o pe mama din aceasta cauza, asa ca m-am documentat mult despre acest subiect. Aceasta este cea mai agresiva forma a cancerului, insa daca o descoperi la timp, te poti salva,” a completat ea.

Cat despre regulile pe care le respecta cu strictete, Anca Turcasiu spune: “Chiar daca am un ten masliniu, care nu se arde niciodata, am invatat sa fac plaja doar intre orele 16 si 19. In ceea ce priveste protectia solara, nu folosesc niciodata creme cu un factor mai mare de 10, pentru ca pielea ma ajuta. Cred ca este o trasatura pe care am mostenit-o de la bunica mea, care a ajuns la 100 de ani.”

Sursa foto: www.mirceamarinescu.ro

related posts

Modifică setările cookies