Andra: Doamne ajuta sa devin un trendsetter! VIDEO


Colaborarea Andrei cu stilista Dana Budeanu nu a trecut neremarcata. Cititoarele Perfecte.ro au apreciat noul stil al cantaretei si au desemnat-o "fashionista anului". Andra a explicat la VIDEOCHAT-ul PERFECTE.RO ca a durat destul de mult pana si-a gasit stilista potrivita. "Ea doreste sa ma simt bine in hainele propuse de ea! In timpul sarcinii mi-a facut haine foarte dragute, care sa ma avantajeze", a spus Andra.


"Am inceput colaborarea cu Dana Budeanu inainte de a ramane insarcinata. Nu e un simplu proiect colaborarea cu ea, e ceva pe teremen lung. Ea e in primul rand prietena mea si mi-e draga ca si om, si atunci e mult mai ok intelegerea dintre noi", a spus Andra, care se simte excelent in hainele create de Dana Budeanu.

Dana Budeanu a spus intr-un interviu exclusiv pentru Perfecte.ro ca Andra va deveni un trendsetter in urmatorii doi ani. "Colaborarea cu Andra este una complexa si structurata pe mai multi ani. Pe langa prietenia ce ma leaga de Andra, separat exista "proiectul Andra", care este unul la inceput, dar care va suferi o dezvoltare ampla. Am acceptat acest proiect datorita potentialului pe care il are artistul Andra, la ora actuala, cel mai mare din Romania", a spus Dana Budeanu.

"Cred ca Dana Budeanu este cel mai potrivit stilist pentru mine. La mine a durat ceva pana sa imi gasesc stilista potrivita.  Doamne ajuta sa devin un trendsetter!", a mai spus Andra.
 

FULLSCREEN
Andra: Doamne ajuta sa devin un trendsetter! VIDEO
  • /

related posts