Andra, o aparitie stralucitoare si sexy la editia dinainte de Paste a emisiunii "Romanii au talent"


Fiecare aparitie de pana acum a Andrei a fost motiv de lauda atat din partea fanilor, cat si a criticilor de moda. Vedeta nu a ezitat sa isi arate formele perfecte in tinute provocatoare, parca create pe corpul sau.


La cea de-a doua editie live a show-ului Romanii au talent, Andra a fost o aparitie de neuitat, imbinand perfect latura sa feminina si delicata cu senzualitatea si extravaganta cu care ne-a obisnuit.

 

Andra de Marea Britanie. Uite ce sexy e mamica din juriul "Britain Got Talent" la doar o luna dupa nastere

Rochia cu paiete argintii, facuta de stilista emisiunii, Eniko Szanto, in colaborare cu atelierul Parlor, a luat ochii tuturor, fiind o alegere perfecta pentru editia de dinainte de Paste.

Vedeta nu a renuntat la pantofii cu tocuri supradimensionate, care i-au intregit imaginea de diva glam.

Totusi, trebuie sa recunoastem ca cele mai bune accesorii ale vedetei au ramas zambetul larg si atitudinea calda, pozitiva. Aseara, Andra a fost definitia senzualitatii si a stralucit pe scena de la "Romanii au talent".

Cantareata si-a declarat de nenumarate ori pasiunea pentru  moda, prin aparitiile sale stilate si incelasi timp extravagante si provocatoare. Noi spunem ca si-a castigat statutul de fashion icon, fidela tendintelor actuale, dar mai ales stilului sau inconfundabil de sexy. 

  • Andra, o aparitie stralucitoare si sexy la editia dinainte de Paste a emisiunii Romanii au talent

related posts

Modifică setările cookies