Andreea Esca, aparitie spectaculoasa intr-o eleganta rochie rosie. Cum s-au imbracat vedetele la Festivalul Brazilor de Craciun


Andreea Esca a intrat deja in spiritul Sarbatorilor la Festivalul Brazilor de Craciun, acolo unde s-a remarcat cu o superba rochie rosie. Vedeta a venit la eveniment insotita de sotul si fiica sa.


O surpriza placuta din punct de vedere vestimentar a fost Amalia Nastase, care a renuntat la stilul sau cuminte si clasic, pentru a a imbraca o spectaculoasa rochie argintie. Vezi in galeria foto cum s-au imbracat si celelalte vedete.

De 12 ani, Salvaţi Copiii organizează Festivalul Brazilor de Crăciun cu scopul de a strânge fondurile necesare continuării programelor sociale realizate pentru sprijinirea copiilor proveniţi din medii sociale defavorizate. 10% dintre copiii între 0 şi 17 ani din România trăiesc în gospodării fără nicio persoană care să aibă un loc de muncă.

De asemenea, 362.062 copii între 3 şi 17 ani nu sunt integrați în sistemul de învățământ (preșcolar, general, liceal sau școală profesională) . „Ediţia aceasta a oferit cea mai bogată galerie de brazi şi o impresionantă implicare din partea partenerilor noştri, cărora le suntem extrem de recunoscători. Mulţumim tuturor pentru suport şi ne bucurăm că putem sprijini în continuare sistemul educaţional din România”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv Salvaţi Copiii România.

În cele 12 ediţii de până acum, Festivalul Brazilor de Crăciun a reuşit strângerea sumei de 2.669.100 euro, utilizată pentru reintegrarea şcolară a copiilor care muncesc, facilitarea accesului la educaţie şi prevenirea abandonului şcolar pentru copiii din comunităţile sărace. De asemenea, familiile lor au primit ajutor financiar şi consiliere în centrele educaţionale Salvaţi Copiii România.

Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment de strângere de fonduri organizat anual de Salvaţi Copiii România, care are ca centru de interes o licitaţie specială de brazi de Crăciun, creaţi exclusiv pentru această ocazie de unii dintre cei mai cunoscuţi designeri români. Devenit una dintre atracţiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Crăciun sprijină proiectele derulate de Salvaţi Copiii România.

FULLSCREEN
Andreea Esca, aparitie spectaculoasa intr-o eleganta rochie rosie. Cum s-au imbracat vedetele la Festivalul Brazilor de Craciun
  • /

related posts