Andreea Esca se mandreste ca e romanca si imbraca o tinuta inedita pentru a demonstra acest lucru. Cum va aparea prezentatoarea la pupitrul stirilor


Andreea Esca a fost invitata in aceasta dimineata la matinalul Alarma ProFM, unde a sarbatorit alaturi de Gicu si Nicolai 9 ani si 100 de editii ale revistei The One intr-un mod cat se poate de inedit.


Prezentatoarea stirilor ProTv de la ora 19:00 a venit imbracata intr-o rochie speciala cu print popular realizat in Republica Moldova si a povestit cum le-a venit ideea, ei si colegelor de la revista, despre campania "Iac-asa e IA mea", o initiativa care le propune romancelor ca pe data de 17 mai sa poarte o ie, oriunde s-ar afla.

Zambitoare si la fel de frumoasa ca pe micile ecrane, Andreea ne-a explicat si noua de ce crede atat de mult in promovarea valorilor autentice romanesti.

"Am demarat o campanie de sustinere a iei romanesti pentru ca, vorbind foarte mult despre fashion in toate sedintele noastre de redactie, ne-am dat seama ca suntem interesati de ie atunci cand acest lucru vine oarecum din afara. Daca a fost Adele imbracata pe coperta Vogue intro ie creata de Tom Ford, dar care era inspirata clar din portul din zona Fagarasului, dintr-o data ni s-a parut interesant (…) Atunci am zis sa demaram aceasta campanie de sustinere a iei, iar maine, pe 17 mai, am invitat pe toate cele care isi doresc ,sa poarte o ie oriunde s-ar afla in lume si oriunde ar fi – la birou sau, ce stiu eu, la o petrecere – in semn de sustinere a valorilor autentice romanesti", a spus Andreea exclusiv pentru Perfecte.

Tot maine, cand este propusa ziua iei romanesti, toate prezentatoarele vor purta ii traditionale romanesti la pupitrul Stirilor ProTv, asa ca abia asteptam sa le vedem in aceste tinute inedite.

Spune si tu! Te vei alatura campaniei The One? Vei purta maine alaturi de noi ie, oriunde ai fi?

Foto: Teodora Maftei

related posts

Modifică setările cookies