Andreea Marin Banica: Cumpar haine doar pentru a le purta si nu pentru a le depozita


Hainele ocupa un rol important in viata oricarei femei, iar Andreea Marin nu face exceptie. Are o garderoba impresionanta, dar cu toate astea, declara ca nu vrea sa mearga prea departe cu moda.


Andreea e foarte calculata atunci cand merge la shopping si spune ca nu este deloc genul de femeie din „Sex and the city”. Vedeta face cumparaturile pe repede inainte si achizitioneaza doar articolele vestimentare care ii plac foarte mult.

„Nu prea fac lucruri gratuite. Nu cumpar hainele decat cu ideea de a le purta si nu doar pentru a le depozita. Ceea ce nu port prefer sa dau cuiva care stiu ca se va bucura de el. Nu sunt genul de om care depoziteaza haine, fara sa le foloseasca,” ne-a povestit Andreea.

Fetita ei in schimb, este fascinata de haine si a inceput deja sa „imprumute” din garderoba mamei. „Are trei an si e normal sa fie asa. E momentul in care fetitele se suie pe tocurile mamelor, dar nu vreau sa o cresc in ideea ca moda e cel mai important lucru din viata noastra, pentru ca pentru mine nu e asa,” ne-a spus vedeta.

Si pentru ca fardurile si ojele sunt si ele tentante la varsta aceasta, Andreea i-a pus oarecum restrictii fetitei ei, Violeta. „Deocamdata doar strugurelul mi-l foloseste. Asa stie ea ca se numeste pana si rujul. Incerc sa o feresc de lucrurile astea, pentru ca are timp destul de ele – o viata intreaga!” a incheiat Andreea Marin Banica.

related posts

Modifică setările cookies