Andreea Marin Banica: Nu petrec ore in sir in fata oglinzii VIDEO EXCLUSIV


Are o imagine impecabila, dar cu toate astea, Andreea Marin declara ca nu face eforturi disperate pentru a arata bine. Nu este genul de femeie care se trezeste si adoarme cu oglinda in brate si nici genul care pierde ore in sir la sedinte interminabile de shopping. Noi am intalnit-o la prezentarea colectiei Irinei Schrotter pentru primavara - vara 2011 si trebuie sa recunoastem ca a fost o prezenta foarte eleganta.


¨Eu n-as spune ca sunt o prezenta foarte eleganta, daca e sa privesc anumite pagini de ziar in care sunt des criticata. Eu sunt o prezenta discreta, mai degraba. Nu caut sa sochez, nu caut sa plac cu orice pret, nu-mi petrec ore in sir in fata oglinzii, pentru ca pur si simplu am alte optiuni,¨ a declarat Andreea Marin.

Chiar daca nu de putine ori a fost etichetata ca fiind prost imbracata, Andreei nu-i e frica sa incerce stiluri noi, ba chiar e deschisa experientelor.

¨Nu mi-e teama sa dau gres, pentru ca daca vreau sa incerc ceva, incerc. Cu tot riscul! Dar pur si simplu sunt un om care nu mizeaza pe moda, nu mizeaza pe felul in care arata, mizeaza mai degraba pe ceea ce are in minte si pe ceea ce poate aduce nou publicului sau¨, a completat ea.

Cat despre shopping, Andreea Marin prefera magazinele din afara Romaniei, dar asta nu o impiedica sa aiba in garderoba si creatii ale designerilor romani. Nici vorba insa de sesiuni interminabile de cumparaturi. Vedeta recunoaste ca daca vede un articol vestimentar care ii place, il cumpara fara sa stea pe ganduri.

¨Sunt mai degraba omul impulsului, nu fac sedinte de shopping. Am auzit ca e o moda in acest fel. Cand plec din tara e o placere pentru mine sa fac cumparaturi, pentru ca nu ma stie nimeni,¨a incheiat Andreea.

related posts

Modifică setările cookies