Andreea Marin Banica: Nu sunt genul de femeie din Sex and the city VIDEO  


Desi are acces la cele mai recente colectii ale marilor designeri, Andreea Marin Banica nu se declara o impatimita a shopping-ului. Vedeta declara ca e adepta cumparaturilor pe repede inainte, asa ca nu pierde prea mult timp prin magazine.

 


Cat despre shopping-ul pentru noul sezon, Andreea ne-a marturisit ca a apucat sa isi cumpere cateva piese. “Am facut cumparaturi de curand, la New York, pentru ca am fost intr-o scurta vacanta.”

“Nu-mi place foarte mult sa vorbesc despre felul in care imi fac cumparaturile. Nu sunt genul de femeie din “Sex and the city”, desi admir productia si ma distreaza, insa sunt mai degraba ca un barbat, care merge la cumparaturi exact in magazinul in care stie ca-l intereseaza ceva. Eficienta maxima pe taramul asta, pentru ca pur si simplu am lucruri care imi plac mai mult si carora vreau sa le dedic timpul meu,” ne-a declarat Andreea Marin.

Si pentru ca shopping-ul online este viitorul, Andreea a abordat si acest subiect. Vedeta e de parere ca marele avantaj este ca nu mai pierzi timpul prin magazine, insa ne sfatuieste sa avem grija pe ce site-uri folosim cardul.
 
“Cred ca e o idee buna, atat timp cat e una securizata, cat intri pe site-uri pe care folosesti propriul card. De ce nu, e efort mai putin, produsul iti vine acasa. In lumea nebuna in care traim, e o sansa de a ajunge mai usor la ceea ce iti place,” a spus Andreea Marin.

related posts

Modifică setările cookies