Andreea Raicu, cea mai stylish aparitie a serii la Festivalul Brazilor de Craciun


Andreea Raicu aproape ca nu greseste niciodata atunci cand vine vorba de alegerile vestimentare. Prezenta aseara la cea de-a 12-a editie a Festivalului Brazilor de Craciu, Andreea a impresionat cu o superba rochie rosie din dantela.


Andreea Raicu a fost insotita la evenimentul caritabil de noul sau iubit, Horia Tecau, insa pe profilul sau de Facebook vedeta a postat o imagine in care apare alaturi de desigreul Stephan Pelger.

Andreea a fost imbracata intr-o rochie rosie fara umeri, lunga si foarte eleganta.

Andreea Esca a fost si ea prezenta la Festivalul Brazilor de Craciun, unde au fost expuse 27 de creaţii, purtand semnaura unor renumiti designeri si artisti romani. Fondurile stranse vor merge la copiii nevoiasi.

Programul de reintegrare socială şi şcolară a copiilor aflaţi în situaţii vulnerabile a început în anul 2001, cu sprijinul sectorului privat (strângerea de fonduri organizată prin Festivalul Brazilor de Crăciun) din România. Peste 16.000 de copii au beneficiat de integrare în sistemul educativ (A doua şansă) şi de suport educaţional, social şi juridic pentru a nu abandona şcoala (Şcoală după şcoală). Ediţia de anul acesta a Festivalului Brazilor de Crăciun îşi propune colectarea de fonduri pentru cei 2.500 de copii deja cuprinşi în programele educaţionale Salvaţi Copiii. În total, în primele 11 ediții ale Festivalului Brazilor de Crăciun s-au strâs 2.484.000 euro.

Citeste pe www.perfecte.ro cele mai frumoase mesaje de Craciun si cele mai voioase mesaje de Anul Nou!

FULLSCREEN
Andreea Raicu, cea mai stylish aparitie a serii la Festivalul Brazilor de Craciun
  • /

related posts