Azi implineste 37 de ani. Imaginea Angelinei Jolie pe care nu o poate uita niciun barbat. Aparitiile memorabile ale vedetei din ultimii 5 ani


Angelina Jolie a pasit cu dreptul pe covorul rosu de la premiile Oscar 2012. Literalmente. Toate blitzurile fotografilor s-au indreptat catre rochia Versace spectaculoasa si piciorul drept care iesea uneori prea insistent de sub ea. Totusi, nu este prima aparitie de acest gen a Angelinei. Actrita are o afinitate pentru rochiile cu slituri adanci si le poarta constant pe covorul rosu.


Angelina Jolie a fost tot timpul sexy prin discretie la marile evenimente la care a participat. Ea nu s-a chinuit niciodata prea mult ca sa atraga atentia, asa ca aparitia de anul acesta a fost cu adevarat surprinzatoare.

De data asta, ea s-a straduit cam mult sa-si expuna piciorul drept si chiar a fost ironizata pe scena de catre scenaristii de la The Descendes. Sa nu mai spunem ca a fost acuzata de anorexie.

Piciorul ei drept insa a facut deja istorie pe internet: are un cont de Twitter cu peste 27 de mii de fani, iar pozitia ei (cu piciorul in dreapta si mana stanga in sold) ii poarta deja numele.

Ba mai mult, un site a mers mai departe si a trucat poza in Photoshop, scotandu-i si piciorul stang de pe sub rochie :)

Te invitam sa rasfoiesti galeria foto de mai jos si sa vezi alte aparitii de-ale actritei care au facut istorie.

related posts

Modifică setările cookies