Anne Hathaway este anti Botox!


Nu te poti numi fashionista daca nu o recunosti pe Anne Hathaway dupa performanta ei din "The Devil wears Prada" sau daca, si mai grav, n-ai vazut filmul! Atunci micuta si timida, Anne se transforma intr-o diva atotstiutoare intr-ale modei, sub atenta supraveghere a lui Meryl Streep.


Anii, insa, trec si pentrui cei de la Hollywood iar urmele sunt uneori mai vizibile pe fetele celebre. Desi Anne Hathaway a marturisit ca a refuzat tratamentul cu Botox, deoarece nu vrea sa "stearga" urmele personalitatii ei, ea a primit o astfel de oferta cand avea numai 23 de ani.

Refuzul a fost prompt si asta deoarece considera ca imperfectiunile ii spun povestea: "Cineva s-a oferit sa imi aplice Botox când aveam numai 23 de ani. Desi imi e putin rusine, recunosc ca de la 25 si pâna la 27 de ani m-am uitat in oglinda la pielea din jurul ochilor in fiecare zi. Apoi, am realizat ca nu sunt riduri, erau linii fine. Daca va uitati la poze cu mine de când eram mica, veti observa ca zâmbesc la fel de când eram mica. Si a fost un moment minunat când mi-am dat seama ca asa sunt eu, iar Botox-ul nu va reusi sa stearga asta", a declarat actrita. 

related posts