Aparitia care a socat la Met Gala 2012. Modelul Anja Rubik - corp anorexic intr-o rochie extrem de decupata


Aseara a avut loc Met Gala 2012, eveniment dedicat modei, la care a fost invitata toata lumea buna de la Hollywood, din industria modei si la crem de la crem dintre modele. Toti ochii au fost insa pe Anja Rubik, care a dat dovada de mult curaj, purtand o creatie Antony Vaccarello.


Poloneza Anja Rubik este una din modelele momentului. Din pacate insa, silueta ei lasa de dorit. Ea si-a ales pentru Met Gala 2012 o rochie semnata de designerul Anthony Vaccarello, cunoscut pentru rochiile extrem de indraznete si decupate.

Povestea tulburatoare a tinerei care a defilat goala si insarcinata intr-o prezentare de moda. Ce a determinat-o sa faca asta

Nu a tinut cont insa si de cum ii sta: in loc sa fie o aparitie sexy, ea a atras toate privirile cu oasele proeminente de la solduri,  care ieseau in evidenta din cauza taieturii adanci a rochiei. 

Culmea a fost ca ea a si pozat cu piciorul in afara, ca Angelina, insa tot efectul a fost distrus. O alegere neinspirata plus cateva kilograme in minus egal dezastru vestimentar.

Tu ce parere ai de aparitia ei? I s-a potrivit rochia?

related posts

Modifică setările cookies