Apariție spectaculoasă. Blake Lively a schimbat patru ținute într-o zi FOTO


Actrița de 31 de ani își promovează acum noul său film astfel că, într-o singură dimineață, a reușit să apară în nu mai puțin de patru ținute diferite.


Aflată la New York, pentru a promova pelicula ”A Simple Favor”, actrița a purtat patru costume bărbătești care aminteau de culorile curcubeului: violet, albastru, verde și portocaliu.

Foto: Getty

Pentru emisiunea Good Morning America, aceasta a ales un costum albastru, cu flori violete, accesorizat cu o cravată în aceeași nuanță și o haină cu o căptușeală îndrăzneață. Botinele cu toc în nuanța lavandei au completat ținuta.

În aceeași zi, Blake a fost invitată la emisiunea Live with Kelly and Ryan, optând pentru o pereche de pantaloni verzi, o bluză bleumarin cu model și  un blazer în alb și albastru, cu un detaliu verde. Întreaga ținută a fost pusă în valoare de bastonul negru, cu mâner alb, din mâna dreaptă.

Mai târziu, Blake Lively a fost surprinsă îndreptându-se spre birourile Twitter, într-un costum portocaliu, cu pantaloni cu manșete, vestă galbenă și sacou, de sub care atârna un ceas de buzunar vintage. 

Când a ieșit de la Twitter, era deja schimbată în cea de-a patra ținută a zilei. De data aceasta, soția lui Blake Lively a optat pentru un costum în trei piese, albastru cu imprimeu, un al doilea ceas de buzunar fiind adăugat pe vestă. 

Anul trecut, în octombrie, Blake Lively a stabilit un record în aparițiile fashion, schimbând nu mai puţin de şapte ţinute într-o singură zi.

Vedeți, în galeria de mai jos, toate cele patru costume spectaculoase purtate de Blake Lively în aceeași zi. 

FULLSCREEN
Apariție spectaculoasă. Blake Lively a schimbat patru ținute într-o zi FOTO
  • /

related posts