Apariții bizare la Paris Fashion Week. Modelele au defilat cu mănuși-prezervativ


Când credeai că poate le-ai văzut pe toate în materie de fashion, iată că designerii au mai găsit ceva bizar cu care să iasă în evidență: mănușile-prezervativ și-au făcut prezența în defilarea brandului Botter.


Care este explicația designerului Rushemy Botter? Aceasta a vrut să aducă apa pe podium la Paris Fashion Week, astfel că a umplut prezervativele cu apă și le-a folosit pe post de accesorii pe podium. 

Brandul Botter, fondat în 2016, a folosit plastic reciclat și kelp (alge) în noua colecție, menită să tragă un semnal de alarmă cu privire la poluarea cu plastic din oceane. Designerii vor să conștientizeze publicul și cu privire la pericolul încălzirii globale, implicit încălzirea apei oceanelor, care pune în pericol anumite specii de animale.

@nssmagazine condoms filled with dyed water as gloves and other unusual accessories at the Botter SS23 Show in Paris???? #ParisFashionWeek #fashionweek #botter #fashion #paris #runway #paris ♬ original sound - Radders House

„Ne-am gândit a fost cum am putea face legătură dintre natură și un brand de modă... Am încercat să cercetăm treaba asta din ce în ce mai profund în fiecare sezon”, a spus Botter pentru Vogue.

@voguemagazine Water balloon gloves, anyone? #Botter’s spring 2023 debut during #ParisFashionWeek saw models outfitted in a very specific, unique glove accessory—made from water balloons? #fashionforyou ♬ original sound - Vogue
 

related posts

Modifică setările cookies