Aplicatia care iti spune varsta ideala la care sa te mariti. Afla cum functioneaza aceasta


Internetul ne afecteaza din ce in ce mai mult viata, dar si mai mult modul de a ne gandi la o posibila casnicie. Time s-a gandit ca o aplicatie care sa iti calculeze varsta ideala pentru a te casatori, ar fi de mare folos celor care viseaza la o casnicie perfecta.


Revista Time a creat o aplicatie cu ocazia apropierii Zilei Indragostitilor, care iti analizeaza feed-ul de pe contul de Facebook, pentru a vedea in ce moment prietenii tai au hotarat sa faca marele pas.

Aplicatia masoara media de varsta a prietenilor tai casatoriti, pentru a vedea daca ai trecut sau nu, pe langa cel mai important moment al vietii sale, insa fara a putea verifica daca statusul relatiei prietenilor tai este real.

Conform unui articol din revista Time, aplicatia ia in considerare doar prietenii a caror data de nastere este vizibila in cadrul retelei de socializare. Multe dintre persoanele care nu se afla intr-o relatie serioasa aleg sa nu publice statusul relatiei, la fel ca si unii dintre cei casatoriti, care nu vor sa-si impartaseasca viata personala pe internet.

Rezultatul aplicatiei ar putea fi influentat de acest lucru, procentul in care prietenii tai sunt casatoriti sa apara ca fiind mai mic decat este in realitate.

related posts

Modifică setările cookies