Arată delicios și au zero calorii! Iată gențile care au cucerit Internetul


Torturi, prăjituri, waffles, înghețată sau delicioasele macarons! De toate te poți bucura acum fără să te gândești la calorii. Ce-i drept, nu vei putea să le deguști, dar vor arată “delicios” și vor scoate orice ținută din anonimat.


Olandeza Rommy Kuperus, cunoscută în mediul online ca Rommy de Bommy, a cucerit Internetul cu creațiile sale. Tânăra artista a îmbinat pasiunea pentru design cu iubirea pentru dulciuri. Ce a ieșit i-a lăsat mască pe internauți, iar pe Rommy a îmbogățit-o. 

Rommy are un succes nebun cu gentuțele “dulci” sau poșetele în cele mai neobișnuite forme. Iar când vine vorba despre cele din urmă, imaginația tinerei nu cunoaște limite.

De exemplu, ce spuneți de gentuța în formă de toast cu ou și avocado? Sau cea în formă de pui congelat? Sau poate vreți pe umăr un broccoli uriaș? Chiar și celebrele chifteluțe suedeze pot fi purtate de doamnele și domnișoarele care vor să iasă din tipar.

Olandeza are o comunitate impresionantă de fani pe pagina sa de Instagram, iar printre urmăritori se numără și topmodele celebre ca Gigi și Bella Hadid. Aici, Rommy își postează zilnic creațiile inedite, iar internauți sunt impresionați de dibăcia artistei.

Arată atât de bine că îţi vine să le mănânci! Hai să le admirăm în GALERIA FOTO de mai jos. Care e preferata ta?

Cum cererea e mare, prețul este și el piperat! Un astfel de accesoriu se vinde pe site-ul olandezei cu prețuri cuprinse între 120 și 995 de euro. O geantă în formă de conopidă costă 795 de euro, una în formă de banana split se vinde cu 755 de euro, iar un tort în formă de inimă, cu macarons, costă 695 de euro. 

Fotografii: Instagram RommydeBommy

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: ”Doamna Jenny, ce-ați făcut?”

 

related posts

Modifică setările cookies