Asaltul decolteurilor generoase. Reese Whiterspoon, Selena Gomez sau Heidi Klum? Cine a aratat mai sexy cu bustul la vedere


Gala "Step Up to Cancer" a reunit la Hollywood crema vedetelor internationale considerate sex-simboluri. Dornice sa traga un semnal de alarma si sa le reamineasca tuturor femeilor din lume sa nu ignore problemele de sanatate ale sanilor lor, Reese Whiterspoon, Heidi Klum si Selena Gomez au facut si un statement vestimentar, nu doar unul simbolic.


La un eveniment care avea ca scop principal tragerea unui semnal de alarma in ceea ce priveste cancerul de san, vedetele au luat tematica foarte in serios si au aparut... cu sanii la vedere pe covorul rosu care a precedat gala.

Fie ca au optat pentru salopete sexy si decupate, fie ca au mers pe o rchie clasica, divele nu au ezitat sa-si arate busturile generoase. Fosta "Blonda de la Drept", de pilda, a mers pe mana lui Roland Mouret si a ales o tinuta de cocktail in nuante calde, care, desi nu se potriveau sezonului, au picat minunat pe formele ei generoase.

De cealalta parte, tanara in varsta de 21 de ani care a cucerit milioane de copii si adolescenti cu rolurile din productii Disney a optat pentru o salopeta Max Azria decupata si evazata in partea de jos, pe care a stilizat-o simplu, mergand pe ideea "less is more".

Nu in ultimul rand, cea mai mare fana a decolteurilor de la Hollywood a ales creatia bunului ei prieten Michael Kors si a parut rupta parca din safari-ul african in nuantele pamantene.

Spune-ne in sondajul de mai jos care ti se pare mai sexy si cine merita nota 10 pentru aparitie. Noi, recunoastem, nu ne putem hotari.

FULLSCREEN
Asaltul decolteurilor generoase. Reese Whiterspoon, Selena Gomez sau Heidi Klum? Cine a aratat mai sexy cu bustul la vedere
  • /

related posts

Modifică setările cookies