Au devenit cateii obsesia celebritatilor? FOTO!


Vedetele de la Hollywod sunt de-a dreptul innebunite dupa catei. Ca si le cumpara pe post de accesorii sau ca le considera adevarati prieteni, doar ele stiu. Cert este ca patrupedele celebritatilor sunt foarte rasfatate, asftel ca viata de caine nu mai e chiar asa de grea.


Se pare ca printre vedetele de la Hollywood, cea mai iubita rasa este Chiuaua. Nicole Richie, Paris Hilton, Britney Sperars si Demi Moore sunt doar cateva dintre vedetele care s-au indragostit de cateii de buzunar si ar fi in stare sa cheltuiasca averi intregi pentru ca animalele lor sa fie in trend cu ultima moda. Paris Hilton si-a dus pasiunea pentru Chiuaua la extrem, ea alegand sa isi cumpere mai multe exemplare. La un moment dat, vedeta detinea nu mai putin de 17 caini, de rase diferite.

Desi nu au optat pentru caini de talie mica, Gerry Halliwell, Hilary Duff si Jessica Simpson nu se despart de patrupedele lor nici macar atunci cand merg la evenimentele modene. Unde altundeva ar putea fi observate accesoriile lor de mii de euro? Cu siguranta nu in parc, la o intalnire cu alte patrupede.

Probabil ca Pamela Amderson, Orlando Bloom, Charlize Theron si Leonardo DiCaprio vad in animalele lor de companie mai mult decat niste simple accesorii. Asta pentru ca nu au fost pozati alaturi de cateii lor pe covorul rosu sau la cumparaturi, ci in parc si pe plaja.

 

  • Gery Halliwell

related posts

Modifică setările cookies