Baietelul slabut si dragut al trupei e barbat adevarat si are o iubita pe masura. Cum s-au afisat Nick Jonas si superba Olivia Culpo


Nick Jonas si-a innebunit admiratoarele cand s-a fotografiat la bustul gol, cu muschii bine lucrati si incordati. Candva baietelul slabut si dragut al trupei Jonas Brothers, tanarul e complet schimbat si are o iubita pe masura.


Fostul star Disney a reusit sa intoarca toate privirile cand s-a afisat pe covorul rosu al concursului Miss Universe 2015 la bratul superbei lui iubite, Olivia Culpo. De aceasta data, nu el a fost exclusiv in centrul atentiei, ci tanara de 22 de ani alaturi de care traieste o poveste de dragoste pasionala.

Frumoasa care detine titlul de Miss Universe 2012 a purtat o rochie cu decolteu amplu, care i-a pus in evidenta formele apetisante. Si nu s-a oprit aici! A ales un model bazat pe transparente si dantela, care i-a hipnotizat pe toti cei din jur.

Cu parul indreptat perfect, un machiaj natural si atitudinea de super model, Olivia a stralucit la bratul iubitului ei, pe care multi in considera printre cei mai norocosi barbati din intreaga lume.

Iata cum au aparut simpaticul Nick si hipnotizanta Olivia pe covorul rosu:

FULLSCREEN
Baietelul slabut si dragut al trupei e barbat adevarat si are o iubita pe masura. Cum s-au afisat Nick Jonas si superba Olivia Culpo
  • /

related posts