Balantelor le reusesc demersurile care tin de bani. Horoscopul zilei de 24 mai 2012


Perfecte.ro iti aduce zilnic horoscopul. Celebritati nascute astazi: Kristin Scott Thomas (foto), Priscilla Presley.

Tag-uri: #horoscop

BERBEC
O perioada favorabila studiului, examenelor, iar daca veti incepe un nou proiect, va veti lansa in afaceri o s-aveti succes - e nevoie de putin curaj.

TAUR
Ati avea de unde sa luati bani, sa aveti de rate, facturi, aprovizionare si pentru tratatia pe care-o veti face la sfarsit de saptamana.

GEMENI
Noutati care va starnesc interesul pentru afaceri, pentru studiu, va puteti gasi ceva de lucru si sa incepeti o ascensiune pe culmile succesului - Jupiter va sustine.

RAC
Posibila negociere ca sa obtineti un pret bun, un salariu mai mare, sa se tina cont de propunerile voastre referitoare la orele de munca si la atributii.

LEU
Va puteti baza pe ajutorul unor oameni si sa faceti o echipa de profesionisti, sa dezvoltati un proiect, sa lucrati la imagine si sa capatati notorietate.

FECIOARA
O sa puteti definitiva o situatie, obtineti toate aprobarile pe care va cazniti din toamna trecuta sa le luati, dar drumul a fost presarat cu... obstacole.

BALANTA
Va reusesc demersurile care tin de bani, de luat credit de la banca sau o suplimentare de credit iar unii dintre voi poate vreti o reesalonare a ratelor.

SCORPION
O sa legalizati un act, vi se recunosc niste merite, niste drepturi si or sa vi se deschida usile care pana acum vi se tranteau in nas...

SAGETATOR
Sunteti in tratative pentru o noua afacere sau in vederea unui job care inseamna o mare provocare si n-ati vrea sa ratati o asemenea sansa.

CAPRICORN
Va duceti la un interviu, dati concurs pentru o functie sau ca sa plecati din tara sa munciti, macar un sezon, sa faceti rost de bani pentru casa, familie.

VARSATOR
O sa va-ntelegeti mai bine cu fiinta iubita, careia-i veti putea spune ce-aveti pe suflet, sa-i mai cereti o explicatie dar ati pierdut intelesul unor lucruri petrecute intre voi.

PESTI
Vesti de bun augur de la cineva tanar care va poate fi de ajutor sau va invita la o plimbare daca sunteti departe unul de celalalt.

Sursa: Pro TV
 

related posts

Modifică setările cookies