(P) Bebelușii poartă ciorapi vara? Da, dar cei cool de la Little Prints


Din grijă pentru cel mic, pentru sănătatea sa și din teama că vântul e prea rece sau că diferitele schimbări ale vremii îl pot afecta, adulții au tendința de a înfofoli copiii. Este o practică nesănătoasă, care poate duce în timp la crearea unor sensibilități. 


Ce-i drept, un nou-născut este mai predispus la diverse afecțiuni, are pielea de până la 5 ori mai sensibilă. Este o linie destul de fină între ce înseamnă a avea grijă de un bebeluș sau copil și ce presupune a exagera, îmbrăcând tot mai gros un copil. 

Așadar, din seria ce e prea mult strică, folosim sau nu sosete bebelusi în perioada sezonului cald? Situația este discutabilă, ar spune unii. Pe de-o parte aceste accesorii sunt indispensabile, fac parte din garderoba basic a oricărui copil sau adult. Pe de altă parte, ne lipsim de șosete când purtăm sandale, nu-i așa? Ei bine pentru cei care nu văd de ce ar exclude aceste accesorii din lista de shopping, Little Prints vine cu variante chic și cool de șosete pentru bebeluși. 

Un must-have, dar care ține cont de moda actuală 

Chiar dacă la primul gând când vine vorba de ciorapi bebelusi avem în minte clasice variante, asta nu înseamnă că aceste accesorii sunt doar despre atât. În ultima vreme producătorii de articole pentru bebeluși și copii au pus un tot mai mare accent pe trenduri. Chiar dacă cei mici nu iau ei decizii legate de vestimentație, spre marea plăcere și surprindere a adulților până și ciorapii țin cont de o moda actuală. 

Așa se face că pentru ținutele elegante sunt recomandate șosetele decorate cu fundă satinată spre exemplu. Le veți găsi disponibile la Little Prints. Sunt lungi, până la genunchi, iar fundița decorativă este un accesoriu wow. Sunt disponibili într-o varietate de culori și texturi, în sensul în care pot fi alese șosete în stil tricotat, cele cu fundiță din catifea sau chiar subțiri de vară, din dantelă. 

De asemenea, sunt disponibile șosetele lungi sau scurte, cu aripi decorative, cu dantelă la tiv sau și cu printuri fel de fel. 

Șosetele pentru băieți, o altă poveste despre cum să îmbrăcați copiii cool 

Dacă fetele pot fi cochete astfel, pentru băieți există variante de șosete viu colorate, simple sau cu aspect tricotat. Le lipsesc fundele decorative, dar nu le lipsește farmecul. Acestea pot fi pata de culoare dintr-o ținută. Fără doar și poate și în cazul băieților putem discuta despre șosete lungi, asortate uneori cu pantaloni scurți. Ce rezultă este o ținută elegantă, ba chiar smart casual, atemporală. 

Pe cât sună de tentantă ideea de a îmbrăca copiii astfel, pe atât de ușor este și de realizat. Asta pentru că Little Prints pune la dispoziție o gamă vastă de articole vestimentare și accesorii de acest gen și nu numai. Magazinul online în cauză s-a remarcat mai ales pentru faptul că a fost primul care a adus în România celebrul brand Bibs. Acum, gama sa de articole este mai diversificată, include și alte branduri proprii și între timp a și pus bazele propriei linii de articole premium pentru bebeluși. 

Comandați online! 

Produsele de la Little Prints pot fi comandate exclusiv online. De îndată ce veți descoperi acest e-shop veți fi în lumea colorată a celor mici. Un curcubeu de culoare ce vă încântă nu doar privirea. Descoperiți aici accesorii precum cele pentru diversificare: căni, paie, bavete, tacamuri sau vase pentru mâncare. Tot aici sunt suzetele Bibs și Frigg disponibile, precum și articole vestimentare, în mod special cele utile și must-have pentru newborn (body-uri, baby nest, pături etc.)

De comandat o veți face destul de ușor. Alegeți produsele favorite, puneți în coș și din câteva clickuri comanda este finalizată. În timp scurt vă puteți bucura de cele alese, de articole vestimentare moi, fine și delicate, cu texturi plăcute - tocmai pentru că un bebeluș să se simtă 100% confortabil când le poartă. Suzetele vor deveni imediat un best friend pentru bebeluș, dat fiind că au reputația de a fi imediat acceptate. Deci, ce mai așteptați? Completați garderoba celui mic cu produsele necesare. Inclusiv șosete pentru bebeluși sunt disponibile la littleprints.ro. 

related posts

Modifică setările cookies