Beyonce, eclipsata pe covorul rosu de la Grammy de colega ei de trupa. Vezi cat de sexy a fost Kelly Rowland


A 55-a Gala a Premiilor Grammy si-a desemnat castigatorii. Festivitatea care desemneaza cei mai buni cantareti ai anului a avut loc la Los Angeles, duminica noapte, si a strans cu mic cu mare crema artistilor americani.


Prezente pe covorul rosu au fost, bineinteles, si doua dintre fostele membre ale trio-ului Destiny’s Child: Beyonce Knowles si Kelly Rowland.

Dupa spectacolul absolut pe care l-au facut recent la Super Bowl, ele au venit sa culeaga laurii muncii de un an la Grammy-uri, alegand tinute pe cat de scumpe, pe atat de diferite, spre bucuria fotografilor si criticilor de moda, care nu au contenit sa comenteze alegerile facute de cele doua.

Desi cea care detine titlul de diva suprema in plan muzical este, incontestabil, Beyonce, doamna Carter a fost fara indoiala eclipsata de fosta colega de trupa la capitolul "aparitie", Kelly avand grija sa imbrace o rochie extrem de sexy.

Astfel, croiala tinutei i-a pus foarte bine in evidenta silueta alungita si frumos sculptata, in timp ce taieturile arhitecturale i-au lasat la vedere fragmente de piele. Kelly a fost cat pe ce sa ofere un spectacol pe cinste jurnalistilor insa.

Kelly a optat pentru o rochie Georges Chakra Couture, pe care a accesorizat-o cu bijuterii din smarald. Spre deosebire de Rowland, Beyonce a optat pentru un look mai conservator, care a creat controverse in randul criticilor, unii considerand-o sexy si classy, altii blamand-o pentru tinuta nereusita.

Vezi AICI poze cu Beyonce si compar-o cu fosta ei colega, Kelly Rowland. Care iti place mai mult?

related posts

Modifică setările cookies