Bijuteriile de lux, la mare cautare in Romania. Vezi ce le diferentiaza si le face atat de scumpe VIDEO


Intr-o perioada in care toata lumea se plange de criza, Frey Wille, celebrul brand austriac de bijuterii de lux, si-a deschis un al doilea boutique. Andreea Matei, Manager Frey Wille Romania ne-a explicat cat de importante sunt accesoriile, indiferent de cati bani investesti in ele.


Casa austriaca Frey Wille este lider mondial in realizarea bijuteriilor artistice cu email, iar modelele de bratari, inele sau coliere foarte colorate sunt deja cunoscute ca semnatura a brandului.

In timp ce unele nume mari din lumea modei se retrag de pe piata, Frey Wille tocmai si-a deschis un al doilea magazin, in cadrul Baneasa shopping City din Bucuresti, care se alatura celor 90 deja existente in intreaga lume in orașe ca New York, Londra, Paris, Milano, Sydney, Moscova, Beijing sau Hong Kong.

Care este secretul succesului in Romania?

"Clientii nostri sunt iubitori de arta. Creatiile noastre sunt inspirate din picturi celebre si suntem bucurosi ca 80% dintre clientii nostri inteleg bijuteriile inainte sa le cumpere. Romanii apreciaza frumosul si obiectele de calitatea. Acesta este secretul succesului nostru aici", ne-a declarat ea.

Ce diferentiaza o bijuterie de lux de una la un pret accesibil? "Grija cu care este creata. O bijuterie de lux nu este o piesa care costa mii de euro. Este un obiect unicat, creat cu foarte mare grija si multa grija, intr-un timp destul de lung. Exista 80 de etape prin care se trece pana se realizeaza o bijuterie Frey Wille si lucreaza peste 30 de persoane la ea", ne-a explicat Andreea Matei.

FULLSCREEN
Bijuteriile de lux, la mare cautare in Romania. Vezi ce le diferentiaza si le face atat de scumpe VIDEO
  • /

related posts