Blake Lively a sarutat doar trei barbati in viata sa! Citeste aici povestea ei!


O femeie focoasa si putin usuratica pe ecrane, Blake Lively surprinde printr-o viata asezata, cuminte si cu ganduri serioase de maritis.


Daca pe ecrane Serena van der Woodsen nu poate sta departe de barbati, in viata reala Blake este destul de rezervata in ceea ce priveste aventurile amoroase. Acum doua zile a fost fotografiata in sudul Frantei in ipostaze sexy l la o prezentare de moda Channel. Cine e Blake Lively? Cunoscuta cel mai bine ca Serena (personaj din celebrul serial Gossip Girl) Blake Lively se trage dintr-o familie americana de artisti. Are numai 23 de ani si a aparut prima data intr-un film regizat de tatal sau, "Sandman", la numai 11 ani.

Dar marea lovitura a dat-o cu seria The Sisterhood of the Traveling Pants (2005), un film despre prietenia dintre patru fete care impart o pereche de pantaloni. Daca in serialul  Gossip Girl actrita joaca un personaj deastul de usuratic, in viata de zi cu zi Blake este chiar cuminte. Desi sustine ca nu vrea sa aduca viata personala in atentia publicului, apar tot felul de zvonuri in presa. A avut o relatie cu actorul Kelly Blatz timp de trei ani, din 2004 si pana in 2007.

Anul trecut s-a despartit de Penn Badgley (Dan Humphrey din Gossip Girl) pentru ca acesta n-ar fi fost pregatit s-o ia de nevasta.

Citeste povestea lui Blake Lively pe procinema.ro.

related posts

Modifică setările cookies