Cele mai cool blanuri ale sezonului, purtate de vedetele tale preferate. Inspira-te din alegerile vestimentare ale celor mai stilate femei din Romania


Pe langa bijuteriile, pantofii si gentile scumpe pe care le prefera femeile, blanurile reprezinta un must-have in garderoba oricarei fashioniste. Vezi care sunt piesele care nu trebuie sa lipseasca din outfit-urile pentru sezonul rece.

Tag-uri: #blanuri #cool #femei

Marca de blănuri Paisieste adorată de vedetele din România. Malvina Cservenschi, Andreea Raicu, Bianca Ionită, Cătălina Grama (Jojo), Valentina Pelinel, Inna, Camelia Sucu, Sonia Argint-Ionescu, Mihaela Rădulescu Schwartzenberg, Amalia Năstase, Antonia sunt femei care s-au lăsat seduse de luxul Païsi.

 


 

 

Pasionatele de modă, de cultură urbană și de happening-uri nonșalante pot achiziționa combinații de blănuri din zona high-end fashion (vizon, chinchila, vulpe argintie, orylag, castor) cu materiale prețioase (lână, cașmir, bumbac, dantelă, stofă) pentru a compune ținute relaxate, pline de șarm.
 

 

Brandul Païsi e construit pe o istorie de 70 de ani în meșteșugul și arta blănurilor, cu un traseu geografic de business surprinzător, cu forță românească, din Kastoria-Grecia, până în Spania, Palma de Mallorca, Germania, Franța și România. Acum 5 decenii, aristocrația spaniolă și familia regală a Spaniei purta blănuri create de mentorul și vizionarul care a inspirat Païsi.

 


 

 

MOJA.ro este destinația online pentru cumpărături care se adresează femeilor preocupate de imaginea și stilul lor, femeilor care își doresc să emane feminitate și eleganță, și cel mai important, femeilor care își doresc să fie unice zi de zi, pentru care moda nu este un moft, ci un mod de a fi.

FULLSCREEN
Cele mai cool blanuri ale sezonului, purtate de vedetele tale preferate. Inspira-te din alegerile vestimentare ale celor mai stilate femei din Romania
  • /


related posts