Bunica Simonei Sensual: “Nemachiata e un inger. Nu stiu cum a putut da Dumnezeu o asa frumusete!”


Simona Sensual nu mai e ce-a fost odata! Nu o spunem noi, ci bunica ei, care regreta ca nepoata ei nu mai e chiar fata inocenta din copilarie. “La televizor e putin schimbata, cred ca fardul o schimba. Nemachiata e un inger. Nu stiu cum a putut da Dumnezeu o asa frumusete!”,a spus bunica Simonei pentru emisiunea Happy Hour.
 


Bunica Simonei Sensual a dezvaluit in emisiunea lui Maruta ca nepoata sa era un elev model la scoala. In liceu era chiar premianta! De fapt in toata scoala! A fost si la Olimpiada! Este foarte timida  Asta nu imi place mie la ea,  ca parca se blocheaza si nu mai stie sa vorbeasca”, a spus bunica la Happyhour.

Simona si-a motivat transformarea din premianta in diva sexy: “Din inger te transformi in demon pentru ca trebuie sa lupti impotriva dusmanilor”, a spus blonda.

Dupa ce s-a pus rau cu Bianca Dragusanu zicand ca nu o flateaza comparatia cu ea, Simona s-a justificat: “Daca as fi sa iau un model, as lua din afara, m-as orienta spre America si nu catre tara noastra!”, a spus Simona Sensual.
 

Click AICI sa vezi VIDEO cu Simona Sensual la Happy Hour.

FULLSCREEN
Bunica Simonei Sensual: “Nemachiata e un inger. Nu stiu cum a putut da Dumnezeu o asa frumusete!”
  • /

related posts

Modifică setările cookies