Cara Delevingne, noua supervedeta a modellingului. Cine este cu adevarat modelul renumit pentru sprancenele sale groase


Cara Delevingne este cel mai mediatizat model al momentului: a defilat pentru designeri renumiti in cadrul London Fashion Week, este imaginea Burberry in lume, la numai 20 de ani a aparut deja pe coperta Vogue si se poate lauda cu o educatie aleasa la o scoala privata de fete.


Nu multe modele se pot lauda cu o familie cu origini nobiliare si cu o educatie aleasa. Insa Cara Delevingne da! Daily Mail scrie ca modelul bunica modelului nu este nimeni alta decat celebra actrita Joan Collins.

Foto: Cara Delevingne, London Fashion Week 2013

Tanara in varsta de 20 de ani a mers la o renumita scoala britanica- Frances Holland School, unde a studiat alaturi de copiii familiei regale din Marea Britanie.  Cara nu are prieteni doar in showbiz, fiind foarte apropiata de Rihanna, ci si in randul familiei regale: este prietena cu printesele Beatrice si Eugenie.  

Foto: Rihanna si Cara, la iesirea dintr-un club londonez

Cariera Carei Delevingne in modelling a inceput in momentul in care a fost descoperita de Sarah Doukas, cea care a initiat-o si pe Kate Moss in aceasta meserie. Sarah a cunoscut-o pe CaraDelenvigne prin intermediul fiicei sale, care frecventa aceeasi scoala renumita.

Din acest moment, Cara a inceput sa cucereasca catwalk-ul, sa semneze contracte cu branduri importante si sa apara constant in revistele de moda. Anul trecut a defilat si in celebrul Victoria’s Secret Fashion Show.

related posts

Modifică setările cookies