Care sunt cele mai mari greseli vestimentare pe care le fac romancele vara si cum le poti evita VIDEO


Desi multe femei nu constientizeaza acest lucru, vara are un cod vestimentar complet diferit fata de celelalte anotimpuri. Am stat de vorba cu stilista Irina Markovits, care ne-a explicat de ce greselile vestimentare se fac vinovate romancele si cum putem avea o aparitie impecabila, indiferent de temperatura de afara.


“In momentul in care apare canicula, femeile incep sa se imbrace mult prea comod, la limita neglijentului.

Incep sa poarte culori destul de sterse, cum ar fi bejul sau nisipiul, care se pot purta foarte greu daca nu ai si o pata de culoare. Iar majoritatea romancelor sunt destul de reticente in a purta orice fel de culoare.”, ne-a explicat Irina Markovits, style consultant si personal shopper la Image Matters.

O alta greseala pe care stilista le-o atribuie romancelor e purtarea accesoriilor inchise la culoare in anotimpul cald.

“Desi este vara, continua sa poarte genti negre sau incaltaminte de culoare foarte inchisa, care nu se potriveste cu niste nuanate pastel sau cu niste imprimeuri foarte vesele. Mie mi se pare ca foarte multe dintre femei uita sa fie cochete.”, a spus stilista.

Urmareste interviul video de mai sus pentru a descoperi si alte greseli de fashion si pentru a afla sfaturile Irina pentru o aparitie stylish!


related posts

Modifică setările cookies