Carmen Electra, pictorial nud la 46 de ani pentru fotograful lui Kim Kardashian


Carmen Electra a pozat nud pentru fotograful Eli Russell Linnetz, la nouă ani după celebra ei ședință foto pentru Playboy. 

Tag-uri: #Carmen Electra

Actirța, în vârstă de 46 de ani, a publicat fotografiile și pe Instagramul personal. Această ședință foto incendiară vine la exact  nouă ani după ce Electra a pozat pentru Playboy, sub bagheta lui Hugh Hefner, care a murit în 2017, la 91 de ani. 

Pentru ședința foto, Electra a ales să poarte un top roșu, pe care l-a asortat cu un machiaj foarte dramatic și, la un moment dat, cu o… motocicletă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@elirusselllinnetz

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@elirusselllinnetz

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@elirusselllinnetz ✔️

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Fotograful Eli Russell Linnetz nu e la prima ședință foto care ajunge virală. El a mai făcut la începutul anului și o ședință cu Lady Gaga, care a devenit, la rândul ei, virală. Același lucru s-a întâmplat și cu ședința foto pe care a făcut-o cu Dove Cameron. 

Proiectul foto se numește ,,American Hooker”, iar imaginile vor fi prezentate în cadrul unui show și în varianta necenzurată. 

Carmen Electra, fost model Playboy, a fost căsătorită cu celebrul jucător de baschet Dennis Rodman şi cu starul trupei Jane's Addiction, Dave Navarro. Actriţa a rupt logodna cu rockerul Rob Patterson în 2012, după o relaţie de patru ani, şi a avut o aventură cu producătorul de televiziune Simon Cowell la începutul anului 2013.

related posts

Modifică setările cookies