Carmen Secareanu mixeaza anotimpurile pentru a fi in ton cu vremea si...vremurile! 


Party-urile tematice sunt motive foarte intemeiate pentru a-ti pune imaginatia la incercare. Acum cateva zile, Gaia Boutique Club a lansat o astfel de provocare in fata a 5 designeri romani si multe fashioniste gata de distractie, din  spatele conceptului Yeti Chic. Carmen Secareanu nu a lipsit de pe podium cu o creatie personala si i-a povestit colegei noastre, Vj Oana, cate ceva despre viata de designer roman!


Daca vremea in continuare ne da batai de cap, fiindca ba e prea cald pentru aceasta perioada a anului, ba e prea ger, designerul Carmen Secareanu a reusit sa mixeze anotimpurile si totodata sa dea tinutei prezentate special pentru petrecerea "Yeti Chic" o nota foarte personala dar si foarte sexy.

"Tinuta creata pentru aceasta seara este una compusa- caciula este din colectia de iarna trecuta, rochia este pentru vara acestui an si am adaugat si niste jambiere cu blanita.", a spus Carmen. Designer-ul nu crede ca "materialele trebuie sa fie neaparat din aceeasi familie", cand ne decidem asupra outfit-ului de club.

Cat despre timpul liber, creatoarea de moda recunoaste ca nu iese foarte des, insa considera party-urile tematice un succes al acestei perioade!

related posts

Modifică setările cookies