Cât te costă să ai pe deget o replică a inelului de logodnă purtat de Meghan Markle în ziua nunții


Meghan Markle a strălucit în zuia nunții cu prințul Harry, iar acest lucru nu s-a datorat doar rochiei impresionante. Inelul de logodnă pe care l-a purtat pe deget a fost o bijuterie creată în acord cu tradiția britanică. Iar acum, femeile din toată lumea pot purta pe deget o replică a acestuia, la un preț mult sub cel al originalului.


Casa Regală Britanică știe să speculeze în interes financiar imaginea pe care o au reprezentanții săi de seamă în toată lumea. Acum, femeile de pe întreg mapamondul pot străluci la propriu în ziua nunții, purtând un inel replică, identic celui purtat de ducesa de Sussex în cea mai importantă zi a vieții ei. Accesoriul original, din aur galben de Țara Galilor, a fost creat special pentru eveniment, păstrând o tradiție a Casei Regale veche de 95 de ani.

O replică a acestei piese superbe se poate cumpăra de pe site-ul Palatului Buckingham contra sumei de 30 de lire sterline (circa 160 de lei). Inelul nu e realizat din aur și nu e bătut în diamante, ci e confecționat dintr-un metal comun placat cu paladiu (metal rar), la care au fost adăugate trei cristale. Casa Regală spune că acest inel poate fi accesorizat cu un pandant sau cu o pereche de cercei, confecționate respectând aceeași linie. 

Copia seamănă foarte bine cu originalul, dar costă mai puțin

Deși Kate Middleton a intrat mai devreme în familie, Coroana Britanică nu a scos încă o reproducere a inelului ei de logodnă. 

Palatul Bukingham găzduiește o colecție impresionată de bijuterii, iar munca artizanilor Coroanei nu se oprește aici. Regina Elisabeta a II-a deține cea mai mare parte a acestora, creații speciale pentru ținutele sale, moșteniri sau cadouri primite de la diplomați în cei 66 de ani de domnie.

FULLSCREEN
Cât te costă să ai pe deget o replică a inelului de logodnă purtat de Meghan Markle în ziua nunții
  • /

related posts

Modifică setările cookies