Câte domnișoare de onoare va avea Adelina Pestrițu. Cum se vor îmbrăca acestea la nunta ei


Adelina Pestrițu va deveni, în curând, mireasă, așa că se grăbește să pună la punct ultimele detalii.


Astfel, pe blogul ei personal, Adelina mărturisește că domnișoarele de onoare vor avea un rol foarte important la nunta ei, eveniment care va avea loc în curând. 

Citește și: Adelina Pestrițu a lansat o colecție vestimentară dedicată mireselor. Ea însăși se căsătorește anul acesta

Șase prietene apropiate au acceptat invitația de a fi parte din cadrul nostru de poveste de dragoste. Ele vor îmbrăca rochii de aceeași culoare și vor fi alături de mine în fața altarului.

Chiar dacă tradiția spune că este necesar să fie necăsătorite, vă anunț că eu nu o să țin cont de acest detaliu. O parte dintre ele sunt deja căsătorite și, pentru una dintre ele, chiar eu am fost domnișoară de onoare la momentul nunții ei, petrecut în urmă cu 4 ani. Și nu trec peste această tradiție pentru că aș avea eu o dorință arzătoare să fiu contra vântului, ci pur și simplu, o parte dintre prietenele mele bune, pe care mi le doresc aproape, sunt căsătorite și sunt ok cu aceasta mică “schimbare” de reguli”.

Adelina ne descrie și cum vor arăta ținutele domnișoarelor de onoare. ”Cu siguranță, vor fi rochii lungi până în pământ, eventual cu trene, iar culoarea una plăcută, de sezon, perfectă pentru orice conformație, elegantă, și din punctul meu de vedere, favorita tuturor miresicilor pentru domnișoarele de onoare. Rozul pal se regăsește în proportie de 40% în dressing-ul meu, așa că nu aveam ce altă nuanță să aleg pentru bunele mele prietene. Vă las mai jos o opțiune splendidă, pentru a vizualiza povestea mea de astăzi, modelul, dar și culoarea”, a scris Adelina Pestrițu pe edamagazine.ro.

Vezi și: EXCLUSIV: Interviu cu Adelina Pestritu despre noua sa pasiune, vlogging-ul

FULLSCREEN
Câte domnișoare de onoare va avea Adelina Pestrițu. Cum se vor îmbrăca acestea la nunta ei
  • /


related posts