Catrinel Marlon, ambasadoarea unui brand ultra-cunoscut la Cannes


Fotomodelul și actrția de origine română Catrinel Marlon a fost aleasă pentru a reprezenta brandul Chopard la ediția de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes. 


Catrinel Marlon a fost aleasă chiar de Caroline Scheufele, owner-ul Maison Chopard, care e și principalul sponsor din acest an al celebrului festival de film. 

Casa Chopard este și creatoarea trofeului Palme d’Or, prestigiosul premiu oferit în cadrul festivalului, iar proiectul ,,Cannes in the air” e o nouă campanie de brand, lansată recent si care va fi prezentată în șase episoade.

Regia e semnată de Alexis Weller, iar rezultatul e cel de mai jos:


Marlon se poate lăuda cu foarte multe realizări profesionale în ultima vreme. Recent, ea a fost personajul principal în cel mai nou videoclip al lui Andrea Bocelli, care va fi lansat anul viitor. De asemenea, în ultimii ani, ea a fost ambasadoare pentru 30 de branduri de notorietate internațională și a fost implicată în foarte multe proiecte cinematografice, cel mai recent fiind filmul ,,Gomera”, al regizorului Corneliu Porumboiu. 

De curând, Catrinel a apărut într-o superbă rochie roșie pe covorul de la Cannes, iar apariția sa a fost foarte apreciată de critici, deși una dintre regulile nescrise ale aparițiilor pe covorul roșu e să nu apari în roșu. :)

 

FULLSCREEN
Catrinel Marlon, ambasadoarea unui brand ultra-cunoscut la Cannes
  • /


related posts