Catrinel Menghia a stralucit pe covorul rosu la lansarea Sports Illustrated Swimsuit 2011


Sports Illustrated” a lansat ieri suplimentul “Swimsuit 2011”, o editie speciala in care cele mai renumite manechine pozeaza in costume de baie super sexy! Pe langa celebrele Irina Shayk, Marisa Miller si Bar Refaeli, le vom putea vedea in revista americana si pe romancele Catrinel Menghia si Elena Baguci.
 


Cele doua au fost prezente si la petrecerea de lansare a suplimentului, care a avut loc la New York. Atat Catrinel, cat si Elena au purtat la acest eveniment celebrele little black dresses.

Pana si modelul rochiilor a asemanator – manechinele au ales decolteul adanc, acoperit de dantela. Diferenta? Catrinel a optat pentru o rochie pana peste genunchi, in timp ce Elena si-a aratat picioarele perfecte intr-o rochie scurta.

Catrinel Menghia nu este la prima aparitie in Sports Illustrated. Top modelul este foarte apreciat de reprezentantii revistei, asa ca a realizat pana acum cateva pictoriale foarte fierbinti. Vezi mai jos making of-ul celei mai recente sedinte foto, pentru Sports Illustrated Swimsuit 2011.

Urmareste si filmarea de la sedinta foto pe care a realizat-o Elena Baguci pentru Sports Illustrated Swimwear 2011.

In 2011, Irina Shayk a fost aleasa coperta suplimentului de costume de baie lansat de Sports Illustrated. Anul viitor, Catrinel Menghia sau Elena Baguci pot fi in locul ei. Voteaza-le si tu, pe site-ul revistei Sports Illustrated.

  • Catrinel Menghia a stralucit pe covorul rosu la lansarea Sports Illustrated Swimsuit 2011

related posts

Modifică setările cookies