Ce apariție! Iubita miliardarului Jeff Bezos a făcut furori la gala LACMA 2021


Cea de-a zecea ediție a galei LACMA a avut loc în weekend la County Museum, din Los Angeles. Covorul roșu a fost neîncăpător pentru vedetele sosite la eveniment. Printre invitați s-au numărat și Jeff Bezos și partenera lui de viață, fosta jurnalistă Lauren Sanchez.


Bruneta de 51 de ani a făcut furori pe covorul roșu, iar fondatorul Amazon a fost tot numai un zâmbet. 

Miliardarul și iubita sa par mai fericiți ca niciodată. Cei doi îndrăgostiți s-au sorbit din priviri și le-au oferit fotografilor câteva cadre remarcabile. Lauren Sanchez a fost strălucitoare și la propriu, dar și la figurat. 

Iubita miliardarului a purtat o rochie argintie, cu un decupaj îndrăzneț în jurul taliei și o crăpătură sexy pe picior. Ținuta strălucitoare a fost accesorizată cu o pereche de sandale cu toc amețitor, un clutch argintiu și câteva bijuterii.

Jeff Bezos (57 de ani) a purtat un tuxedo negru la gală și papion.

Amândoi erau căsătoriți când s-au îndrăgostit unul de altul

Jeff Bezos și Lauren Sanchez erau căsătoriți atunci când și-au început povestea de iubire. Bruneta este cea pentru care miliardarul a decis să pună capăt unei căsnicii de 25 de ani. 

Jeff Bezos şi soţia lui, MacKenzie Bezos au anunţat că se separă în 9 ianuarie 2019, printr-un mesaj postat pe Twitter. Cuplul s-a cunoscut în 1993, când lucrau în aceeaşi companie D.E. Shaw, s-au logodit şi după trei luni s-au căsătorit. Fosta nevastă a primit jumătate din avere, la partaj. Jeff și MacKenzie au patru copii împreună.

Divorțul lui Lauren Sanchez de Patrick Whitesell s-a finalizat în octombrie 2019, după o căsnicie de 13 ani și doi copii. Sanchez mai are un fiu dintr-o relație cu sportivul Tony Gonzales. 

Lauren Sanchez și-a început cariera de jurnalistă la Fox 11. Ea este și pilot de elicopter și are propria companie de înregistrări aeriene. Bruneta a cochetat și cu actoria și a prins câteva roluri mici în filme precum “Fight Club” și “The Day After Tomorrow”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Elon Musk rezolvă foametea în lume

  • Ce apariție! Iubita miliardarului Jeff Bezos a făcut furori la gala LACMA 2021

related posts

Modifică setările cookies