Ce face Kate Middleton la nunți, ca să nu eclipseze mireasa


La orice apariție publică, toate privirile sunt ațintite asupra Ducesei de Cambridge, însă aceasta știe exact ce trebuie să facă pentru a nu ieși în evidență mai mult decât mireasa.


Weekend-ul acesta, Kate Middleton a participat la nunta prietenei sale bune, Sophie Carter, care s-a măritat cu Robert Snuggs la biserica St. Andrew din Norfolk. 

Citește și: La nunta "primei sale iubiri", fara Kate. Cum arata femeia de care a fost indragostit Printul William inaintea Ducesei

Pentru această ocazie specială, mămica a trei copii a purtat o rochie albastră, semnată Catherine Walker & Co, care este, de fapt, o ținută reciclată. Ducesa a mai purtat această piesă vestimentară când a ajuns în Berlin, alături de prințul William și de cei doi copii mai mari ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, în timpul turneului din 2017, în Polonia și Germania.

Kate a adăugat încă un strop de eleganță outfitului său cu ajutorul unei coronițe albastre Juliette Botterill, care a devenit o preferată a membrilor familiei regale precum Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie sau Zara Tindall.

Este a doua oară anul acesta când Kate a purtat un outfit reciclat la o nuntă. 

La nunta prințului Harry cu Meghan Markle, din luna mai, aceasta a apărut cu o rochie, de asemenea, purtată anterior de mai multe ori, inclusiv la botezul Prințesei Charlotte din 2015 și la aniversarea Reginei, din 2016.

Obiceiul lui Kate Middleton de a-și recicla ținutele este o modalitate subtilă de a se asigura că, prin apariția ei, nu eclipsează mireasa în cea mai importantă zi din viața ei. 


Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Ce face Kate Middleton la nunți, ca să nu eclipseze mireasa
  • /


related posts