Ce model de blugi ti se potriveste in functie de forma corpului


Gasirea modelului perfect de blugi este o mare bataie de cap pentru multe dintre noi. Donna Ida Thornton, detinatoarea unuia dintre cele mai apreciate de boutique-uri de jeans din Londra, ne da cateva sfaturi utile. Iata ce model de jeans te avantajeaza in functie de silueta:


Pentru siluetele androgine, gen Cara Delevingne sau Cameron Diaz, nu sunt probleme din punctul de vedere al modelului potrivit de jeans - practic, le vine bine orice pun pe ele. Insa Donna Ida Thornton le recomanda femeilor cu o astfel de silueta sa aleaga niste jeansi accesorizati cu fermoare si buzunare la spate, pentru ca aceste detalii adauga un pic de volum pe o silueta lipsita de forme.

Femeile cu o silueta in forma de para - cum este Kim Kardashian - arata bine in blugi cu talie inalta, pentru ca acestia creeaza iluzia de alungire a piciorului. Donna Ida Thornton recomanda skinny jeans cu talie inalta.

Femeile cu silueta in forma de mar - cum este Lena Dunham  - ar trebui sa poarte blugi cu banda elastica in zona taliei. Acest gen de silueta, care se caracterizeaza de obicei prin picioare subtiri si mult volum on zona taliei, este avantajata de modelele de jeansi drepti, de preferat intr-o nuanta inchisa.

Donna Ida Thornton mai mentioneaza ca femeile cu picioare lungi arata bine in jeansi cu talie joasa sau medie, in vreme ce femeile minione ar trebui sa aleaga modelele cu talie inalta, care creeaza efectul de alungire a piciorului si pun accent pe talie.

related posts

Modifică setările cookies