Ce nu le lipseste vedetelor din geanta de plaja


Iti pregatesti valiza pentru vacanta? Ai grija sa-ti impachetezi si lucrurile pentru geanta de plaja. Cosmeticele, cartea preferata, mp3-ul sau accesoriile de par - in functie de ce nevoi ai. Vedetele au dezvaluit si ele ce contin gentile lor de plaja.


1. Cindy Crawford: supermodelul isi ia intotdeauna la plaja cu ea o carte buna, telefonul, palaria de soare si apa.

2. Kim Kardashian: arata incredibil in costumul de baie, iar asta datorita faptului ca nu-i lipsesc din geanta apa termala, crema de protectie solara si balsamul de buze. Ea a declarat pentru revista OK ca nici ochelarii de soare, aparatul foto si deodorantul nu-i lipsesc la plaja.

3. Karolina Kurkova: nu pleaca la plaja fara crema ei preferata -  Cosmedix SPF 30 sunscreen, spray-ul pentru par si o carte - cea mai recenta recomandare - "Ce nu te invata la Harvard Business School". Totodata, supermodelul recunoaste ca nu-i lipseste nici iPod-ul cu melodia lui Claudine Longet,  “Let’s Spend the Night Together” , pe repeat.

Am consultat si cateva cititoare cu privire la geanta de plaja. Iata ce ne-au raspuns:

Ana, 25 de ani: "Ochelarii de soare, cremele de protectie solara, mobilul, strugurelul de buze, apa termala si... penseta:) Ma mai trezesc cu cate un fir rebel si il iau repede cu penseta:))"

Maria, 23 de ani: "In primul rand, arsenalul de creme de protectie solara - pentru fata, pentru par, de 20, 30 si chiar 50. Apoi, mp3-ul - il am tot timpul la mine, o carte buna, o revista, telefonul mobil si un elastric de par."

Mihaela, 27 de ani: "Crema de protectie solara si crema dupa soare sunt mereu in geanta mea de plaja. Nu-mi lipsesc nici ob-urile - e bine sa le ai tot timpul la tine, o carte, o forfecuta, o esarfa din care imi fac turban sau o bentita si ochelarii de soare".

Tie ce nu-ti lipseste niciodata din geanta de plaja?

Arata-ne ca esti perfecta la plaja si poti castiga un aparat foto Samsung! Intra si tu in concurs!

Modifică setările cookies