Ce spun specialiștii despre mireasa Valentina Pelinel! Cum și-a ales rochiile din ziua nunții! “Și-a mascat sarcina fără eforturi”


Valentina Pelinel, actuala doamnă Borcea, și-a văzut ieri visul cu ochii și a îmbrăcat rochia de mireasă. Ceremonia religioasă a avut loc la Budapesta, în Ungaria, iar petrecerea la unul dintre cele mai scumpe restaurante de acolo, ales pe sprânceană, la recomandarea nașilor, Marius Vizer și Irina Nicolae, fostă componentă a trupei A.S.I.A.  


Și nu doar locația închiriată de mirele Cristi Borcea cu 15.000 de euro a fost de fițe ci și ținutele proaspeților însurăței. Mireasa a strălucit la propriu, a schimbat două rochii și a fost lăudată pentru alegerile făcute. Fashion stylistul vedetelor, Lucy Faur, a comentat pentru Perfecte.ro cele două rochii de mireasă pentru care a optat doamna Borcea în ziua fericitului eveniment! Iată părerea specialistului!

“Valentina a ales să poarte două ținute care să reprezinte perfect fiecare etapă a memorabilului eveniment, iar în același timp să îi mascheze sarcina fără eforturi evidente.

Prima, cea pentru partea formală a momentului, este o rochie marcată de rafinament și eleganță, semnată Pronovias, realizată în linii simple, dintr-o superbă tafta din mătase, cu siluetă stil prințesă și cu spatele decorat cu broderie prețioasă și cu năsturei îmbrăcați coborând de pe zona spatelui până în capătul trenei. Accesoriile au fost sandale cu glitter Jimmy Choo și cercei statement.

A doua ținută nupțială, cea pentru petrecerea propriu-zisă, este o spectaculoasă piesă Rhea Costa compusă din straturi de organza din mătase suprapuse în volumetrii și asimetrii super stylish, design ce i-a complimentat postura de model internațional, în timp ce i-au conferit un aer feminin seducător, extrem de actual, a mărturisit Lucy Faur, unul dintre cei mai cunoscuți fashion stylisti în rândul vedetelor.

FULLSCREEN
Ce spun specialiștii despre mireasa Valentina Pelinel! Cum și-a ales rochiile din ziua nunții! “Și-a mascat sarcina fără eforturi”
  • /

related posts