Ce spune rochia de mireasa despre tine. Afla semnificatia tinutei pe care alegi sa o porti in ziua cea mare


Ziua in care imbraca rochia de mireasa este cea mai fericita si importanta din viata oricarei femei. Cum rochia este punctul de atractie, femeile se afla in fata unei alegeri extrem de dificile. 


Conform unui nou studiu, multe dintre miresele de astazi nu mai urmeaza traditia si renunta la multe obiceiuri. Unul dintre ele este renuntarea la modelul traditional de rochie de mireasa si la culoarea alba.

Iata ce spune fiecare tip de rochie de mireasa despre tine:

1. Rochia tip printesa

Desi pot parea conservatoare, cele care prefera acest tip de rochie de mireasa sunt niste romantice incurabile. Sunt acele femei care cred in dragoste si in finalurile fericite si care plang in hohote la filme. Miresele - printese urmeaza exemplul lui Kate Middleton si cred in adancul sufletului ca se marita cu printul din poveste chiar daca nu il cheama William si nu va deveni niciodata rege.

2. Salopeta

Firi calde, extrem de comunicative si deschise, doamnele care prefera o astfel de tiuta in cea mai frumoasa zi din viata lor se imprietensc foarte usor cu cei pe care ii intalnesc in viata si leaga prietenii pe viata. In ciuda firii lor calme, cand vine vorba de nunta lor domnisoarele de onoare au o misiune mai grea decat s-ar fi asteptat din cauza meticulozitatii acestor mirese.

3. Costumul deux pieces

Femeile care sunt tot timpul in actiune nu au timp de o rochie de mireasa vaporoasa si boema. Ele prefera un costum format din fusta si sacou astfel ca dupa ce se termina evenimentul isi mai pot rezolva cateva din treburile ramase restante.

4. Non Alb

Cele care prefera rochia de mireasa in alte culori in afara de alb sunt persoane moderne si nonconformiste. Cand sunt intrebate care este ultima carte pe care au citit-o aceste femei se uita mirate peste ochelari si raspund "editia online a celei mai populare reviste de moda". 

5. Rochia sirena

Miresele sirena sunt firi realiste. Ele stiu ca au ales cel mai popular model de rochie de mireasa de pe planeta, dar asta pentru ca le scoate in evidenta trupul perfect. Cui ii pasa ca mai sunt multe alte mirese cu acelasi tip de rochie? Pe mine arata cel mai bine!

FULLSCREEN
Ce spune rochia de mireasa despre tine
  • /

related posts

Modifică setările cookies